Klik hier om het bericht ‘Het recept voor een lekker & gezond sneetje Holland: brood uit de oven’ te bekijken!

Advertenties

4 thoughts on “Klik hier om het bericht ‘Het recept voor een lekker & gezond sneetje Holland: brood uit de oven’ te bekijken!

 1. Geen tips helaas. We hebben hier ook een broodbakmachine, maar er gaat altijd iets mis denk ik, want het brood heeft altijd een eigenaardig smaakje. Nu kneden we er het deeg voor de pizzabodem in. Heerlijk dat je nu je eigen lekkere brood kan eten daar ver weg! En mocht ik weer eens brood willen proberen te maken, dan zoek ik dit blogje nog eens op. Alleen doe ik er dan wel zout bij denk ik..dat kan je er toch gewoon bijkneden zonder dat er iets heel essentieels mis gaat toch (bijvoorbeeld dat het brood ontploft? **grapje**). Trouwens,,dat je het brood zo mist herken ik wel hoor, ik heb ook een jaar in het buitenland gewoond en van dat brood dat je daar kon krijgen hoefde ik 2 weken niet meer naar de wc 😉 (alleen maar wit, vierkant brood!).

  Liked by 1 persoon

  • Haha wat een leuke reactie! Bedankt! Je kunt gewoon zout toevoegen: het brood gaat niet ontploffen 😛 Ik deed dat ook eerst, maar ben het daarna gewoon vergeten. Ik kook altijd zonder zout dus dat kwam wel goed uit. Je kunt het gewoon met de noten en alles toevoegen. Gek dat je een raar smaakje uit de broodbakmachine krijgt. Mijn moeder heeft er ook één en dat is altijd superlekker brood.
   Ik wil trouwens ook eens een pizza zelf maken. Ga eens uitzoeken hoe ik de bodem maak. Of heb jij toevallig een recept daarvoor?

   Like

Reacties zijn gesloten.