Klik hier om het bericht ‘Medellín: de verrassing van Colombia’ te lezen!

Advertenties

6 thoughts on “Klik hier om het bericht ‘Medellín: de verrassing van Colombia’ te lezen!

 1. Wauw, gek toch dat 1 stad dan zo voortvarend kan zijn ineens en de andere stil blijven staan.

  Wat een mooie droom zit daar ook in, dank je wel voor het vertellen en laten zien, prachtige foto’s ook weer!

  Liked by 1 persoon

 2. Weer een heel nieuwe kant van het land leren kennen! Medellin ken ik toevallig van een reportage over de sloppenwijken, was toen inderdaad schokkend om te zien hoe de mensen daar opeengepakt leefden. Gelukkig verandert er langzaam maar zeker dus wel het nodige!

  Liked by 1 persoon

  • Ohh ja die reportages, heb ik ook wel eens iets over gezien. Heel triest altijd. Geeft ook een beetje een raar gevoel om er naar te kijken in zo een stad. Gelukkig inderdaad gaat het langzaam beter..

   Like

 3. Leuk stukje weer Sabine! We hebben vrienden die ook naar Medellín zijn gegaan en eigenlijk nooit meer terug naar Bogotá willen! Kunnen we die burgemeester niet inhuren hier in Bogotá? Elk beetje initiatief is meer dan wat onze huidige burgemeester doet! Ik wilde destijds in Medellín (toen ik daar een cursus gaf) naar die beelden van Botero, maar alle mensen uit Medellín keken me aan of ik gek was… weet niet of ze niet wisten waar die beelden waren (kan ik me bijna niet voorstellen) of dat ik gek was om daarnaartoe te willen. Is me toen dus niet gelukt. Moet er nog maar eens heen! Ongelooflijk dat het nog niet zo lang geleden echt gevaarlijk was om op welk moment van de dag maar over straat te gaan daar….bedankt weer voor je stukkie!

  Liked by 1 persoon

  • Hahaha misschien weten de bewoners niet wie de persoon achter die mooie beelden is 😛 Volgens mij zijn er dit jaar verkiezingen in Bogotá voor een nieuwe burgemeester. Hoop dat het iemand wordt die wél iets gaat doen. De wegen opknappen bijvoorbeeld haha

   Like

Reacties zijn gesloten.