22 gedachten over “Klik hier om het bericht ‘Geluk in een klein landje’ te bekijken.

  1. Haha dit stukje moet je eigenlijk insturen naar een krant. Volkskrant of NRC! Leren we hier nog wat van!

    Geliked door 1 persoon

  2. En gek dat de Nederlandse kinderen dan weer op nummer 1 staan. Nederlandse kindjes in Colombia, een goede combinatie dan denk ik? De Bogotanen mopperen overigens wel… maar vooral op 1 ding, wat in Nederland het weer is, is in Bogotรก het verkeer en de staat van de weg (lees: het aantal supergrote gaten waar je je auto gewoon helemaal in kapot kan rijden)…maar verder inderdaad niet. Gewoon doen en doorgaan, en, zoals Bassie zei: altijd blijven lachen!

    Geliked door 1 persoon

    • Haha ja inderdaad! En hier is mopperen over het verkeer en de staat van de weg ook niet helemaal onterecht ๐Ÿ˜‰

      Like

  3. Weer erg leuk om te lezen. Kunnen we hier nog wat van leren!
    Fijn dat je je thuis voelt tussen deze ontspannen Colombianen!
    XXX

    Geliked door 1 persoon

  4. Och Sabine, je verwoordt heel mooi wat ik zou willen zeggen over mijn weinige ervaringen met Colombia. De Colombianen vieren het leven!!! En men heeft niet, zoals wij Hollanders vaak doen, overal commentaar op alles en iedereen.

    Geliked door 1 persoon

    • Haha wat leuk dat je het zo herkent! Dat weinige commentaar is gewoon wennen hier, zit inderdaad best wel ingebakken in de Nederlandse cultuur ๐Ÿ˜‰

      Like

  5. hahaha, en die instelling heb ik dus al van nature ook in mij, maar ja.. die Hollanders he… verklaren je voor gek als je eens gewoon lekker gek wilt doen. Toch, laat ik mij daar niet door leiden, en zo heb ik bij kleine of grote feestjes altijd wel een bijzondere insteek die dan ineens een gewoonte gaat worden, al is het alleen bij mij. Het gaat erom, wat mijn dochter ervan vindt, en nu al, haalt ze herinneringen op, weet je nog mam? toen je het balkon ieder jaar helemaal in twee kleuren versierde omdat ik jarig was? De hele straat mocht weten dat ze jarig was en IS, ik zit mij al te bedenken om het dit jaar nog een keertje te doen, gezien ze het hier viert, maar niet meer thuis woont, dus surprise als ze zelf aankomt ๐Ÿ˜€

    Geliked door 1 persoon

    • Belgiรซ staat altijd wat lager in de lijst. Tussen de 20 en de 50 afhankelijk van naar welke lijst je kijkt. Geen idee waarom, want mij lijken de Belgen inderdaad ook heel gelukkig.

      Like

Reacties zijn gesloten.