Klik hier om het bericht ‘Het begin van een groot avontuur’ te bekijken.

Advertenties

29 thoughts on “Klik hier om het bericht ‘Het begin van een groot avontuur’ te bekijken.

 1. Pingback: BYE BYE 2015 – HELLO 2016! | BESABINE

 2. Oooh superleuk, geniet van je tijd samen! Echt heel leuk om te lezen hoe je je leven in Colombia voortzet, ik ben al benieuwd naar jullie avonturen ๐Ÿ™‚

  Liked by 1 persoon

 3. Ja , heel spannend voor je ouders.

  Ga er samen maar lekker van genieten,

  Groetjes Peter en Jeannette ui Riel.

  Liked by 1 persoon

 4. Zijn ze er al? ๐Ÿ˜‰ Geniet van elkaar en later heel veel later lezen we graag al jullie avonturen samen gemaakt in dat enge land wat Colombia heet, echt super stoer van jouw ouders!

  X

  Liked by 1 persoon

 5. Wat super leuk joh dat je ouders jou en je vriend komen opzoeken en nu dus ook van dichtbij mee kunnen maken hoe jullie daar leven! Ben heel benieuwd hoe zij het zullen gaan ervaren! Veel plezier samen!

  Liked by 1 persoon

 6. Halo Sabine en Jimmy, we wensen jullie een fantastische tijd toe samen met de ouders van Sabine. En inderdaad, je bent nooit ergens te oud voor, ook niet voor heel verre reizen.
  Geniet van de fijne tijd met elkaar.
  groeten van Oom Menno en tante Marianne.

  Liked by 1 persoon

 7. Hoi Sabine heel veel plezier de komende 4 weken. Wij hebben ze gisterenavond nog even gesproken. Het begon toch wel spannend te worden. Het is ook een hele reis die ze voor de boeg hebben. En wat je opmerking over de leeftijd betreft als je rond de 60 bent dan ben je nog harstikke jong hoor. ๐Ÿ™‚ Ze zullen in ieder geval hun ogen uitkijken daar en heel erg blij zijn om jou te zien na 4 maanden! Genieten!

  Liked by 1 persoon

 8. Wat onwijs leuk en fijn voor je dat je ouders komen, en ook voor hen natuurlijk!
  Geniet ervan, heel veel plezier!

  Liked by 1 persoon

 9. Wat leuk dat je ouders komen. Ik hoop dat jullie het hรฉรฉl erg fijn met elkaar gaan hebben. Dat is toch wel anders als je zo ver emigreert, mijn ouders komen straks voor de vierde keer in nog geen jaar. En Noorwegen is gewoon net Nederland maar dan met Hele Gevaarlijke Wegen ๐Ÿ˜‰ veel minder mensen en hoge bergen. Het is vast voor hen heel fijn om te weten dat hun dochter het naar haar zin heeft en op d’r plek zit waar ze nu woont.

  Wat jij noemt zijn dat ook wel de dingen die ik mis: gewoon met de hele familie even wat eten op een terrasje of effe langs op zondagmiddag als de kinderen vervelend zijn ๐Ÿ˜‰ Niet eens zo zeer de mensen zelf. Raar he?

  Heel veel plezier met die ouwe mensen ๐Ÿ˜‰

  Liked by 1 persoon

  • Bedankt! ๐Ÿ™‚ Dat is het inderdaad: het is te ver om elke 3 maanden langs te komen. Wat leuk dat jouw ouders gewoon zo regelmatig langskomen! En Noorwegen is nu bepaald geen straf om te bezoeken (ik vind het zeker tot de meest prachtige landen ter wereld behoren) ๐Ÿ˜‰ Heel belangrijk voor ouders om te weten dat hun kinderen gelukkig zijn. En misschien vinden die van mij het wel zo leuk dat ze nog een keer willen komen dit jaar :p

   Like

Reacties zijn gesloten.