Over de grens naar Colombia

Wat een leuke vraag heb ik gekregen! Of ik een gastblog wil schrijven in de serie Over de grens op de blog van GoYvon. Ja natuurlijk wil ik dat! Op GoYvon schrijft Yvonne over haar leven, werken en reizen in China. Elke maand verschijnt er een gastblog op haar site waarin een Nederlander vertelt over zijn of haar leven ergens in de wereld. Dit keer aan mij de eer. Hoe is mijn Colombiaanse avontuur ook alweer begonnen?

Het is alweer ruim twee jaar geleden, dat ik mijn grote liefde ontmoette. Zomaar kwam hij voor een jaar bij mij op kantoor werken. Langzaam bloeide er iets op. En na ruim een halfjaar viel het niet meer te ontkennen: we waren verliefd! Veel tijd samen hadden we echter niet, want in januari 2014 moest mijn nieuwe liefde alweer terug naar zijn thuisland: Colombia.

Lees de rest van mijn gastblog op GoYvon: Over de grens

16 gedachten over “Over de grens naar Colombia

 1. Kwam hier via GoYvon terecht, dacht dat ik inmiddels alles wel wist qua blogs over Colombia maar niet dus 🙂 Leuk je gevonden te hebben, ga zeker nog ‘es meer lezen, hoewel ik er niet woon (net twee weken terug) voelt Colombia na een dik jaar wel een beetje als een tweede thuis… Succes met je nieuwe baan!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi Sabine wat een mooi verhaal heb je opnieuw op het blog goyvon geschreven.
  Gefeliciteerd met je baan in het kankercentrum. Ik had je moeder al gesproken en gehoord dat het bijna zeker was dat het door ging. Maar nu meld je het zelf ook. Heel veel succes gewenst.
  liefs Kees en Attie

  Geliked door 1 persoon

 3. Echt wederom heel mooi vertelt en geschreven, en laat ik nou net toevallig van de week, ook al volg ik je toch alweer een tijdje, nu net die vraag in mijn hoofd hebben gehad, ‘hoe hebben zij elkaar nu eigenlijk ontmoet? zij daarheen geweest of hij hierheen.’ hahahaha

  Superleuk om dat gastbloggen een keer te doen, heb het ook net mogen doen, en dat 5 zondagen op rij 😉
  X

  Geliked door 1 persoon

 4. Mooi! Ik schreef het bij Yvon al: Voor mij leuk om even het verhaal in een notendop te lezen hoe het begonnen is. Ik volg je nog niet zo lang en heb niet alles teruggelezen natuurlijk. Je schrijven blijft een kunst op zich. Het leest zo heerlijk weg! Mijn complimenten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s