68 gedachten over “Klik hier om het bericht ‘De aanloop naar de allerleukste maand van het jaar: let December begin!’ te bekijken!

 1. Ahh heerlijk dat het daar zo’n lekker weer is! En zo’n fijne momenten hebt mogen beleven πŸ™‚ Dat lees en zie ik graag! Lijkt me wel heel gek joh dat het daar zo warm is, terwijl je de romantiek van sneeuw bij kaarslicht eigenlijk in je hoofd hebt. (Al is het hier in werkelijkheid vooral kapotte paraplu’s en druilweer met kaarslicht) Geniet van december! Die zal vast ook weer voorbij gaan vliegen. En wat fijn dat je lekker onbezorgd kunt bellen, appen en internetten! Toch wel fijn!

  Geliked door 1 persoon

  • Bedankt voor je lieve reactie! Het is best wel gek ja, maar wel echt beter dan dat druilweer wat je beschrijft haha πŸ˜› December vliegt nu al voorbij, het is alweer de zevende! Dus extra van genieten! Voor jou ook een fijne maand gewenst!

   Like

 2. haha heerlijk. eerst zette ik ook al in november de kerstboom op. tot half januari. anders vond ik het teveel werk voor zo kort haha. is dit nu je eerste kerst daar?
  ik ga dit jaar ook mijn eerste kerst in de zon vieren. lijkt me wel een beetje raar, maar heb er wel heel veel zin in. Fijne decembermaand!

  Geliked door 1 persoon

  • Haha ja jij gaat Γ©cht kerst in de zon vieren! Hier is het maar 18 graden, bij jou veel warmer! Leuk! En ja mijn eerste kerst hier inderdaad πŸ˜€ Jij ook een fijne maand en veel succes met de emigratie!

   Like

 3. Ik wens je een warm en gezellig december maand toe. Jij hebt er zin in πŸ˜‰ heel leuk om te lezen jouw enthousiasme spat er van af.

  Geliked door 1 persoon

 4. Beetje vreemd voelt dat wel, om kerst te vieren in de stralende zon. En… in januari breekt de zomervakantie aan in Colombia, toch?
  Heerlijk om deze enthousiaste post te lezen en ik wens jullie samen heel veel plezier tijdens de feestdagen!

  Geliked door 1 persoon

 5. Kerstsferen als het niet koud is, ik moet er nog even aan wennen. In Mexico zie je ook elke winter ‘nepsneeuw’, papieren sneeuwpoppen, etc. Geen gezicht in 25 graden πŸ˜‰

  Lieve foto’s van jullie samen!

  Geliked door 1 persoon

  • Haha ja inderdaad geen gezicht πŸ˜› In BogotΓ‘ is het dan nog niet zo heel heet, 20 graden ongeveer, kouder in de nacht, maar toch vind ik al die kerstbomen in de zon al gek haha

   Like

 6. Haha ik word vrolijk van jouw vrolijke berichtje! Hebben ze eigenlijk pepernoten en chocoladeletters ergens in Colombia?

  Like

 7. Ooh wat een heerlijke blogpost, ik word er helemaal blij van! Wat een liefde en blijdschap! Prachtige foto’s trouwens! ik heb ook zo veel zin in deze maand! Bij mij begint de kerstsfeer pas komend weekend, maar niet met minder enthouisiasme πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

 8. Oh, nu nog 18 graden! Ik spring bijna in het vliegtuig joh! Hoewel… zo koud is het hier ook nog niet echt… Dat wordt dus lekker veel bellen de komende tijd!

  Geliked door 1 persoon

  • Oud en Nieuw is hier anders, zonder heel veel vuurwerk (in BogotΓ‘ tenminste). In Nederland blijft iedereen thuis met de kerst, hier gaat iedereen weg. Met hele gezinnen samen in een huis ergens buiten de stad voor een paar dagen, dat soort dingen. En al 9 dagen voor de kerst begint het feest eigenlijk al met veel eten en gezelligheid. Dat ga ik nog meemaken en zal er vast nog iets over schrijven!

   Like

 9. Blij dat je blij en gelukkig bent! Houden Zo!
  Die sneeuwlaarzen draag ik af en toe wel. ….. is daar ook het stof weer vanafπŸ˜†
  Xxx

  Geliked door 1 persoon

 10. Dat klinkt toch wel fijn, 18 graden. En dan toch alles al zo vroeg versierd. Moeten we hier ook doen. Maakt het zo lekker knus. Fijne decembermaand Sabine, en veel belplezier!

  Geliked door 1 persoon

 11. Ja, ergens lijkt mij dat heel gek om kerst te vieren bij hogere temperaturen, hahahaha Ik was nog best jong toen ik leerde dat AustraliΓ« of een deel ervan nu in de zomer komt, nu nog lente en dan kerst op het strand kan vieren of met grote BBQ’s dus, en toen zei ik al, dat wil ik OOIT een keertje meemaken, kerst aan het strand! πŸ˜‰

  Geniet van alles, de foto’s zijn weer prachtig, als altijd.

  X

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel! En de meesten gewoon met mobiel gemaakt πŸ™‚ Nu zie je wel duidelijk welke foto’s van de nieuwe camera komen haha πŸ˜€
   Ja best vreemd… die donkere dagen en die kou hebben namelijk ook wel wat. Zeker met kaarsjes en de verwarming aan is het echt gezellig. Dat is hier dus niet zo. Al is het wel koud in de avond trouwens. Maar juist december en januari zijn ook nog eens de mooiste maanden hier met veel zon haha.
   Jij ook lekker genieten van deze maand die zo direct gaat beginnen met een verjaardag volgens mij πŸ˜‰ x

   Like

 12. Wat een enthousiasme, het spat er vanaf, leuk hoor! Je kan ook altijd nog schrijfster worden, ben je goed in namelijk πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

 13. Wat een prachtige foto’s weer. En joh, dat lijkt mij ook erg gek kerst zonder kou enzo! Een heel fijne decembermaand gewenst!

  Geliked door 1 persoon

 14. Heerlijk! Ik ben ook zo blij met december. Mijn favoriete maand. Ik zou het liefst nu al de kerstboom optuigen. Lijkt me inderdaad vreemd dat het niet koud is en vroeg donker zoals hier, maar dat zal de pret vast niet bederven.

  Geliked door 1 persoon

  • Dankje jij ook! Ja bij jullie was november de warmste sinds heel veel jaar toch? Van mijn ouders hoor ik steeds vaker dat het zo koud is. Dus de winter is vast in aantocht πŸ™‚

   Like

 15. Heb je nu al je huis in kerstsfeer? Ben je het dan niet al weer zat tegen de tijd dat het kerst is? Ik zou dat wel hebben, haha! Het lijkt me inderdaad vreemd om kerst te vieren in een warm land, maar die temperaturen daar zou ik voor tekenen hoor, heerlijk! Veel voorpret gewenst! πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

  • Haha ja al 2.5 weken πŸ˜‰ En nee ik ben het zeker nog lang niet zat! πŸ˜€ Vind het ook wel lekker met dit weer. Jij ook fijne december gewenst!

   Like

 16. Leuk dat je zo van die periode kunt genieten, en dat je al zoveel tofs hebt gedaan en nog in het vizier hebt.
  EΓ©n ding vraag ik me af: als je dan zo huppelend door het leven gaat, zet je dan ook konijnenoren op ??

  Geliked door 1 persoon

 17. Kerstmis op Bonaire vond ik vreemd.
  Kerstbomen, slingers enzovoorts in een Tropische warmte?
  Ik wens jou heel veel plezier toe.

  Geniet natuurlijk ook met je belminuten.
  Die gaan in januari toch ook weer door?

  Vroege groet,

  Geliked door 1 persoon

  • Ja als het echt tropisch is is het nog vreemder πŸ™‚ Ik ga zeker genieten van de belminuten! Elke maand 15000 dus ook volgend jaar veel bellen πŸ™‚ Groetjes!

   Like

 18. Nou geniet ervan met z’n tweeen (tussen al die belminuten door)! Ben ook heel erg benieuwd wat alle kerstgewoontes in Bogota zijn! Doe jij overigens nog wat aan Sinterklaas of sla je het net als wij noodgedwongen over (behalve de pepernoten dan… :-)?

  Geliked door 1 persoon

  • Haha ja zekerweten! Ik ben ook wel benieuwd naar kerst hier. Er is een bijzonder feest voor de kerst, novenas genaamd. Daar ga ik nog over schrijven πŸ™‚ Ik vier geen Sinterklaas, maar morgen wel even pepernoten eten op het werk! πŸ˜€

   Geliked door 1 persoon

 19. Sabine… en wat je nog te wachten staat… novenas, alle kerstgewoontes. Er komen nog heel wat blogs aan denk ik! Even plannen om vrijdag een Sinterklaas-shower te doen op INC?!?!?!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.