135 gedachten over “Klik hier om ‘Op stedentrip naar…!’ te lezen!

    • Dankjewel! Ja echt super veel zin in! 12 dagen in een hotel is ook wel veel denk ik, zeker als je 12 keer uiteten moet haha.

      Like

  1. wat ontzettend gaaf zeg! Heel veel plezier alvast πŸ™‚
    Ik doe het je (ooit) hopelijk na.
    Liefs
    Stella / aka de Burgertrut

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een heerlijk vooruitzicht. En balen want we lopen elkaar dan net mis in New York. Ik ga vanaf eind februari….. Had me wel leuk geleken, een medeblogger in NYC ontmoeten.

    Geliked door 1 persoon

  3. Jaloers!!! Ik zou net zo clichΓ© blij zijn haha! Toen het er een tijd geleden uitzag dat ik (lang) niet meer mocht vliegen was ook, toch best onverwacht, het eerste wat ik dacht ‘MAAR IK BEN NOG NIET IN NYC GEWEEST!!’. Geniet er van!! πŸ˜€

    Geliked door 1 persoon

  4. Super. Dat wordt genieten … zeker weten. En een beetje jaloers ondanks dat ik er al vaker ben geweest. En een dagje Philadelphia (historie en een museum) is zeer goed te doen met de trein. Ik kijk nu al uit naar je stukjes …

    Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel! Dat wordt zeer zeker genieten πŸ™‚ Misschien gaan we inderdaad wel een dagtripje maken. Lijkt me heel leuk!

      Like

  5. Ah wat super tof dat je naar New York gaat! πŸ˜€ Zeker een goed begin van 2016! Ik wil zelf ook héél graag nog een keertje, maar mijn beurt komt nog wel. πŸ˜‰ Geniet ervan!

    Geliked door 1 persoon

  6. Joepie de poepie!! New York is zo fucking awesome. En de mensen zijn zo leuk. En eerlijk. En er zijn heel veel mooie mensen. Ik vind New York echt een droom stad! Heeeeel veel plezier!!! X

    Geliked door 1 persoon

  7. Ik ben stikjaloers! Alleen het voorbereiden lijkt mij al gewoon super gaaf om te doen. Je zal er vast nog wel over schrijven, maar alvast veel plezier met de voorbereidingen!

    Geliked door 1 persoon

    • Hahaha sorry πŸ˜‰ Ja dat voorbereiden is echt zo leuk! De Lonely Planet van alleen NY telt al meer dan 400 pagina’s… dus ben wel even bezig haha. En na ons bezoek komen er denk ik heeeel veel blogs πŸ˜›

      Like

  8. Wat gaaf! Naar New York! En dat 12 dagen! Lijkt me ook helemaal geweldig dus ik snap dat je er enorm naar uitkijkt. Wel ideaal zo zonder jetlag ;-). Benieuwd naar je ervaringen. Zo zie je wel wat van de wereld he ;-).
    Enjoy de voorpret!

    Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel! Ja die 12 dagen is echt zo fijn, lekker alles zonder te haasten, heerlijk! Net als die jetlag. Elke keer als ik hier kwam had ik daar echt 2 weken last van, dat is in NY dus ook zo. Maar nu dus niet en daar ben ik zeer blij mee.

      Like

  9. Wow, wat een heerlijk vooruitzicht joh! Toch nog even er samen op uit! Jaren geleden was ik in NY, in totaal 5 dagen en toen hadden we natuurlijk nog lang niet alles gezien maar door alle drukte en de gevolgen van de aanslagen, we waren er toen in november 2001…, was ik ook wel blij dat ik de stad weer kon verlaten. Vond toen vooral het uitzicht vanaf Empire State Building geweldig, net als natuurlijk Central Park, zo relax om daar rond te slenteren of een segway te huren! En Broadway natuurlijk, wat een drukte! Oh, krijg nu al zin in je foto’s straks!

    Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel! Jeetje wat balen dat jullie er net na die aanslagen waren. Ik ben ook wel benieuwd naar de drukte. Wie weet vind ik BogotΓ‘ straks gewoon een dorp haha. Zou jij nog eens heen willen of was dit echt een eens-maar-nooit-weer-ervaring?

      Geliked door 1 persoon

    • Haha ja daarom het clichΓ© πŸ™‚ Ik heb ook vaak niets met grote steden, maar enkelen wil ik echt wel graag meemaken, waaronder NY. Ook zeker sinds ik in BogotΓ‘ woon kan ik grote steden best wel waarderen. Ben benieuwd of het echt zo tof is zoals iedereen beweert!

      Like

  10. Als je een citytrip doet moet je het ook goed doen hahaha. Tof joh New York !! Ben tikkeltje afgunstig hoor maar ga met interesse je blog(s) er van lezen ! Geniet van de voorpret !

    Geliked door 1 persoon

  11. Ik heb een gruwelijke hekel aan steden maar…New York is meer dan geweldig!! Ik was er ooit 5 dagen voor mijn werk. Veel te kort! Zo overdonderend. Geniet van je voorpret!

    Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel voor je leuke reactie! Ik ben ook vaker niet dan wel van de grote steden, alleen enkelen vind ik Γ©cht leuk. Denk dat NY daar ook bij hoort πŸ˜€

      Like

  12. Fan-tas-tische stad. Ik zou er wel een half jaar willen wonen om op die manier op mijn gemak de stad uit te kammen. Guggenheim museum (alleen het gebouw al) niet overslaan! En alvast heel veel plezier gewenst.

    Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel voor je leuke enthousiaste reactie πŸ˜€ 12 dagen gaan ook zeker niet genoeg zijn, maar dat hindert niet. Bedankt voor de tip voor het Guggenheim!

      Like

  13. Daar zou ik ook super enthousiast van kunnen worden! Goed gedaan ook, van dat appartement waar je zelf kunt koken. Maar… je moΓ©t natuurlijk ook wel eens iets plaatselijk gekookt afhalen, vind ik. Gewoon om dat eens geproefd te hebben.
    Ik ben alvast héél benieuwd naar jullie reisverslag!

    Geliked door 1 persoon

    • Ja we gaan zΓ©ker ook uiteten hoor! Maar 12 dagen uiteten is wel een beetje veel… dus nu kunnen we mooi afwisselen. Ook voor het ontbijt en lunch handig.

      Geliked door 1 persoon

  14. Wat leuk!!! Zou zelf ook nog weleens New York willen bezoeken, maar zit er denk ik dit jaar niet in. Heel veel pleier met de voorbereidingen. Voorpret alleen al is al leul toch?

    Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel! Ja die voorpret is heel leuk! Elke keer als ik informatie zoek word ik nog enthousiaster haha. Voor jou komt het vast ook, als het niet dit jaar is, dan volgend jaar!

      Like

  15. Wat een tof vooruitzicht zeg, New York! Voor je het weet zijn die vijf weken voorbij hoor. Veel plezier alvast! πŸ˜€

    Geliked door 1 persoon

  16. Wat onwijs gaaf!!!
    New York is echt een geweldige stad!!! Er is zoveel te zien en te doen!!! Wauw!!! Wat goed dat jullie gaan!!!
    Ik ben benieuwd naar de verhalen en foto’s!

    Geliked door 1 persoon

      • Ja ik ben er 2x geweest. Eerste keer in 2007 en de tweede keer in 2010. Echt een geweldige stad waar ik zeker weer naar toe zou willen. Er is zoveel te zien en te beleven. Super van gaan genieten samen !! Nu al van de voorpret en het uitzoeken wat je wilt gaan zien.

        Geliked door 1 persoon

  17. Gaaf! Ik zou willen dat ik busladingen tips voor je had, maar aangezien ik er zelf ook nog niet echt ben geweest (behalve dan het vliegveld…) weet ik het ook niet zo goed. Op mijn lijst staan in ieder geval het 9-11 Memorial Museum (wel reserveren), the High Line, Meatpacking district, en – mijn persoonlijke nr 1: Ellis Island (waar de Europese immigranten werden geregistreerd). Enne, kijk even of je een Broadway voorstelling kan meepikken…
    Wij gaan mogelijk in september, of misschien eerder tijdens Spring Break. Gelukkig een stukje dichterbij voor ons πŸ˜‰
    En ja, neem handschoenen + sjaal + muts mee. En goede warme loopschoenen (bergschoenen als je die hebt – die doen het geweldig in de sneeuw). En een goede gezichtscreme, handcreme en een labello-achtige – in deze regio wordt de lucht enorm droog als het zo koud is, en daar ga je last van krijgen als je veel buiten bent. Het is net wintersport wat dat betreft!
    Heel veel plezier!! Ik kijk al uit naar de verhalen, en laat me graag inspireren!

    Geliked door 1 persoon

    • Wat tof dat jullie ook (hopelijk) gaan in september! Dan is het in ieder geval warmer πŸ™‚ Bedankt voor de goede tips! Ellis Island lijkt me ook heel interssant. Ik ben trouwens echt blij dat ik mijn winterjas uit NL heb meegenomen, want ik heb hier letterlijk niets anders voor de winter… ik zal denk gewoon mijn schoenen van hier aandoen en als het echt te koud is daar nieuwe kopen. Ook moet ik handschoenen en een muts kopen, heb ik ook niet. Alles daar denk ik, want is zeker goedkoper dan hier. Dat van de creme is ook een megagoede tip. Ik heb vaseline dat zeker goed zal werken voor mijn lippen. Ik ga zeker veel schrijven hierover! πŸ˜€

      Geliked door 1 persoon

  18. Tips zijn welkom schrijf je. Wat ik mijn kan herinneren dat bepaalde musea op bepaalde dagen/tijdstippen gratis zijn of ze vragen je alleen een donatie.(http://www.nycgo.com/articles/free-nyc-museums), verder kun je met een dure pendeldienst naar het Vrijheidsbeeld, maar met de plaatselijke Ferry (een stuk goedkoper) vaar je er dicht langs. Kun je in ieder geval foto’s maken. En NY heeft sinds een paar jaar een eigen witte fietsenplan en een lang fietspad langs de Hudson en ook een paar fietsstroken in het centrum. Veel plezier.

    Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel voor je goede tips! Die ferry gaan we zeker doen! Heb ik ook in de Lonely Planet gelezen. Dat fietsenplan wist ik nog niet. Als het niet te koud is wil ik dat ook zeker doen.

      Like

    • Dankjewel! Ja die voorpret is nu al heel leuk πŸ˜€ De Lonely Planet van NY telt meer dan 450 pagina’s dus genoeg te lezen πŸ˜‰

      Like

  19. Oh lieverd, wat vreselijk GAAF!!!! Dit…. Ik ben zo blij voor jou, voor jullie! Ik kan mij voorstellen dat je amper kunt wachten nu, hahahaha

    Zelf heb ik weinig met NY, denk ik… zeg ik tegen Syts ook al, ik zou eerder en meer The Old South willen bezoeken of hoger in upstate NY, Buffalo en dan de Niagra Falls πŸ˜‰ Maar wie weet, waar jij mee terug gaat komen qua foto’s.

    X

    Geliked door 1 persoon

    • Hahaha ja zoooo tof!!! πŸ˜€ Ik heb eigenlijk nooit veel met Amerika gehad, maar NY wilde ik altijd al. En misschien dat ik na NY ook toch wel meer wil zien haha πŸ™‚

      Geliked door 1 persoon

      • hahahaha ja dan heb ik zoiets ik woon al in een stad elke dag, is anders i know, maar dan zou ik juist die natuur die ook zo immens groots moet zijn willen zien oa. πŸ˜‰

        Geliked door 1 persoon

  20. Haha het enthousiasme spat ervan af! New York lijkt me ook echt geweldig. Wat gaaf dat jullie met het appartement over Manhattan uitkijken en al super snel dat jullie gaan. Ben héél benieuwd hoe je het gaat ervaren.

    Geliked door 1 persoon

    • Ja we gaan megasnel! Best last-minute geboekt eigenlijk πŸ™‚ Ben echt benieuwd naar dat appartement. Het is een luxury appartement zoals het heet en de foto’s zien er echt al megaluxe uit. En dat voor deze prijs… ben benieuwd hoe het er in het echt uit zal zien πŸ™‚

      Like

    • Ben zo benieuwd naar Manhatten! 5 dagen is voor zo een grote stad inderdaad niet heel veel, maar je hebt in ieder geval wat kunnen zien en de sfeer geproefd. Leuk dat de middelste er 9 weken was, dat lijkt me echt leuk! Ik hoop niet dat er sneeuwstormen zijn enzo haha, en ik moet Γ©cht nog winterkleding aan gaan schaffen. In NY zal een heleboel veel goedkoper zijn dan hier, dus ik denk dat we sowieso meer gaan aanschaffen πŸ™‚

      Like

  21. Wat leuk Sabine! Ik weet zeker dat jullie je er enorm gaan amuseren, het is een prachtige stad. Je kan natuurlijk altijd een kijkje nemen op mijn blog voor toffe NYC tips. Wat goed dat jullie een appartement gevonden hebben! 12 dagen op hotel in New York zou echt wel duur geworden zijn… πŸ˜‰

    Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel voor je reactie! Ik ga zeker nog meer op je blog kijken voor tips. Juist ook die voorbereiding is zo leuk! πŸ˜€ En ben inderdaad erg blij met dat appartement, 12 dagen lang uiteten is ook wel een beetje te veel van het goede…

      Like

  22. Wow, wat een rotleven heb je πŸ˜‰ Gaaf joh. Spreekt toch ook wel heel erg tot de verbeelding, New York. Wens je alvast een heel fijne reis en heel veel plezier! Wat grappig dat het even ver is vanaf NL als vanaf jou.

    Geliked door 1 persoon

  23. Wauw, heerlijk!! Super leuk voor jullie! Ik was er een paar jaar geleden rond dezelfde tijd even en als het helder weer is (misschien wel koud, maar toch) denk dan eens aan een ontbijt op de Brooklyn bridge. Dan zie je de zon boven Manhattan opkomen, schitterend!!

    Geliked door 1 persoon

  24. Oh meissie, wat een heerlijk vooruitzicht! Wat leuk voor jullie! πŸ˜€ Goed idee om je winterjas mee te nemen en koop zeeeeeker een paar wanten en sjaal, want in de winter kan het in NY inderdaad behoorlijk koud zijn. Maar wat een stad.. Zo’n goede sfeer. Geniet er lekker van, romantisch met je lief. Benieuwd naar je blogs erover.

    Geliked door 1 persoon

  25. Dat is even leuk!! Ben zelf ook geen cityzoeker,maar NY is even anders. De US staat bij mij ook op de lijst voor van de zomer, samen met man en kids.
    Hopelijk is er geen extreme kou!! Be prepared!!
    Love, from the North!
    Wilma

    Geliked door 1 persoon

    • Ja echt super! Wat leuk dat jullie ook plannen hebben om naar USA te gaan, is een stuk dichterbij natuurlijk voor jullie πŸ˜€ Ik heb echt 0 winterkleding behalve mijn winterjas die ik toevallig uit NL heb meegenomen. Wordt nog even shoppen denk Ik πŸ˜‰ Liefs!

      Like

  26. Amerika Γ©n grootsteden in het algemeen spreken mij en mijn schat niet aan, maar ik hoor alleen maar goede reacties van mensen die er zijn geweest. Spannend voor jullie, ook de voorbereidingen !

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.