Verhuisd naar –> www.besabine.com

Het moment is daar: mijn nieuwe website is in the air! Ik ben blij! Na uren uitzoeken en bouwen, is het dan eindelijk klaar. En ja: ik ben bést wel trots dat ik dit gewoon allemaal eventjes helemaal zelf in elkaar heb geflanst (lees: na tientallen uren lezen, uitzoeken en sleutelen). Lees hier het waar en waarom van mijn nieuwe stek (www.besabine.com), wat er gaat veranderen, en natuurlijk hoe je me kunt blijven volgen!

DSC_0920

Waar kun je mij nu vinden?

De complete inhoud van de voor jou bekende website heb ik in een nieuw jasje gegoten en overgezet naar de nieuwe locatie, waar je dus gewoon alles kunt vinden wat ik sinds het begin in maart 2015 heb gepost. Vanaf heden zullen nieuwe artikelen en foto’s enkel en alleen nog verschijnen op de nieuwe site. Deze kun je vinden op www.besabine.com. Precies zoals het was dus, alleen dan zonder ‘.wordpress‘ er tussen.

Waarom wil ik mijn eigen domein?

Ik zie de vraag zo vaak voorbij komen: waarom wil iemand nu per se dat eigen domein? Het is eigenlijk heel simpel: ik heb het afgelopen jaar mijn passie voor bloggen en fotograferen ontdekt en wil daarin gewoon een stapje verder. Het is een gevoel dat opeens kwam, een gevoel dat aangaf dat ik toe ben aan iets nieuws. En naar dat gevoel heb ik geluisterd. Schrijven, fotograferen, achtergrondinformatie zoeken, mails beantwoorden, mensen helpen die vragen hebben over Colombia, nieuwe mensen leren kennen, nieuwe vrienden maken… Ik heb zo genoten van dit alles afgelopen jaar, geschreven en gefotografeerd met veel liefde. En de afgelopen weken veel plezier beleefd aan het maken van de nieuwe site, het uitzoeken van alle mogelijkheden en het leren van nieuwe vaardigheden. Het is allemaal gewoon zo leuk…

Wat gaat er veranderen?

Voor jou

Behalve de url, de lay-out van de website en de reclame die nu niet meer te zien is, gaat er voor jou vooralsnog weinig veranderen. Ik wil graag de informatie over Colombia (en andere reizen) beter structureren en uitbreiden, voor diegenen die daar naar zoeken. Mogelijk gaat er in de toekomst meer veranderen, maar dat weet ik nu nog niet. Verder zijn er meer mogelijkheden om mij te volgen (zie onder), waar ik interessante weetjes of informatie, leuke foto’s en dagelijkse dingen zal posten die niet blogwaardig zijn.

Voor mij

Voor mij verandert er wel het één en ander: ik heb nu meer vrijheid in lay-out en mogelijkheden om mijn site te organiseren en aan te kleden zoals ik het wil, en het gevoel dat ik nu zelf de beheerder van mijn site ben doet me goed. De afgelopen dagen is er een hele nieuwe wereld voor me opengegaan: ik heb alles geleerd over plugins en zelfs over hoe ik dingen in scripts kan veranderen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe kun je mij volgen?

Ik zou het natuurlijk onwijs leuk vinden als je blijft volgen! Ik heb wat uitgebreid met volgmogelijkheden, dus keus genoeg! *Let op: e-mailvolgers, wordpress-volgers en bloglovin-volgers heb ik meegenomen naar mijn nieuwe blog (als het overzetten is gelukt…). Als je hieronder valt hoef je dus niet opnieuw via e-mail in te schrijven of op de Bloglovin-button te klikken.

Nog steeds ben ik via Bloglovin te volgen, tegenwoordig met de Bloglovin button in de sidebar!

Twitter? Ik? Ja echt: ik werd zo enthousiast van dit nieuwe project, dat ik er spontaan van ging twitteren. En ook al is mijn eerste tweet ooit een feit: ik heb geen flauw idee hoe het werkt en wat een hashtag eigenlijk is. Ga ik nog uitzoeken…

Ook de Facebookpagina is nieuw! Ik dacht: hoe leuk is het om af en toe iets kleins te posten dat niet blogwaardig maar wel leuk en interessant is?

 • E-mail

Op de site aan de rechterkant vind je een inschrijfformulier om via e-mail een waarschuwing te ontvangen zodra ik een nieuwe blog heb geplaatst.

 • WordPress

Volgens mij kun je mij ook nog via wordpress volgen en verschijnen mijn posts nog gewoon in de reader. Ik ben hier niet helemaal zeker van aangezien ik mezelf niet kan zien, dus wie hier meer informatie over heeft mag het zeggen!

En dan nu…

… stuur ik jou met alle liefde door naar mijn nieuwe blog! Ondertussen ga ik naar bed, aangezien ik de afgelopen twee weken elke vrije seconde in het maken van de site heb gestoken, tot zelfs midden in de nacht, en ik door het enthousiasme een beetje ben vergeten dat ik ook af en toe nog eens moet slapen. Ik ben dus nogal moe en verlang ontzettend naar mijn bed. Dus kijk rustig rond: ik ga even een paar daagjes uitrusten… Liefs!

20 gedachten over “Verhuisd naar –> www.besabine.com

 1. Heeeee dat is goed nieuws!! Ziet er goed uit 🙂 🙂
  Ik weet dat ik momenteel op het WordPress domein reageer, die neemt mijn account mee en is voor mij sneller als WordPress gebruiker. Ik kreeg ‘m overigens ook twee keer binnen, van beide domeinen. Wil je in het vervolg je comments op de besabine.com site hebben? Kan hoor!
  Ik ben destijds ook overgegaan van johannaslot.wordpress.com naar johannaslot.com, alleen heb ik dat via WordPress zelf gedaan (mijn hosting loopt nog steeds via WordPress, en ik heb mijn template etc. destijds hetzelfde gehouden). Het ziet eruit alsof jij het wat professioneler hebt aangepakt.
  Enne… ik weet waar ik moet zijn als ik zelf programmeer- en plugin- vragen heb! 😉

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel! Ja ik ga hier niets meer posten dus je zult sowieso alleen kunnen reageren op besabine.com. Ooit zal deze site wel verdwijnen denk ik. Toch best gek, echt zo een eerste kindje was het hahaha.
   Ja jij heb geupgrade toch? Ik heb er voor gekozen dat niet zo te doen maar inderdaad echt een host te betalen en daar wordpress op de installeren. Ik was echt toe aan iets nieuws, dus wilde ook meteen mijn hele lay-out anders hebben. Haha ja vraag maar raak, echt ongelooflijk hoeveel je hiervan leert! 😛

   Geliked door 1 persoon

 2. Jaaa jij bent ook over! 😀 Leuk joh, ziet er ook mooi uit je nieuwe site. En oh erg heè, al die plugins! Dacht echt eerst dat ik er nooit uit zou komen. Welke wel, welke niet? Hoe doe ik dit/dat/zus/zo? Maar, internet helpt een hoop. 😛 Anyways, gefeliciteerd! 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s