Klik hier om de informatie over ‘Emigreren: regelen in Colombia’ te lezen!

Advertenties

4 thoughts on “Klik hier om de informatie over ‘Emigreren: regelen in Colombia’ te lezen!

 1. Hallo Sabine,

  Je Colombiaanse rijbewijs halen kan inderdaad volgens verschillende scenario’s. Sommige rijscholen zeggen dat je lessen moet volgen, maar de route die jij hebt afgelegd is ook mogelijk. Veel simpeler dus. In mijn geval moest ik na de eerste inschrijving bij het verkeersschooltje na een week terugkomen voor de medische test. Vervolgens kon ik aan het eind van de dag al het rijbewijs ophalen. Lijkt best gemakkelijk. Kleine nuance: medische test was in de ochtend, het rijbewijs was pas om 18.00 uur klaar, dus je er is een wachtrij van jewelste. De oplossing is om de paar uur kijken of jouw nummertje al aan de beurt is.

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi, kan je even uitleggen wat je ondertussen met je woonst in Nederland gedaan hebt, mag die gewoon geregistreerd blijven? Blijf je belastingen betalen alsof je er nog steeds woont? Hoe gaat dat in zijn werk?

  groetjes

  Christine

  Liked by 1 persoon

  • Hoi Christine, je vindt ook veel info onder het kopje ‘regelen in Nederland’. Ik heb mijn woning verkocht voordat ik vertrok, dus ik weet niet wat er allemaal nodig is als je die houdt. Als je je volledig uitschrijft uit Nederland hoef je geen belasting en zorgkosten meer te betalen, dus nee ik betaal geen belasting meer. Volgens mij betaal je wel belasting als je nog een betaald contract hebt lopen in NL of als je nog een eigen woning hebt. Alles is wel te regelen zoals je het wilt, maar kost een hoop tijd. Als je meer wilt weten kun je me ook een mail sturen via het contact formulier of naar besabine.wordpress@gmail.com! Groetjes, Sabine

   Like

Reacties zijn gesloten.