San Gil en omgeving

San Gil staat bekend als dé plek waar je moet zijn voor extreme sporten, zoals raften, abseilen en paragliden. Een warm gebied op 7 uur rijden ten noorden van Bogotá.

Barrichara

Een dorp vergelijkbaar met Villa de Leyva en Salento, maar dan nog een tikkeltje mooier en minder toeristisch. De rode daken en de prachtige kerk geven het dorp haar prachtige uitstraling. Vanaf San Gil is het gemakkelijk te bereiken. Vanaf hier zijn ook mooie wandelingen te maken.

P1160253

Paramo Cascada De Juan Curi

Een waterval op een halfuurtje rijden van San Gil. Na 20 minuten lopen voel je eindelijk de verkoeling van het ijskoude water. Je kunt hier zwemmen en de echte avonturiers kunnen abseilen vanaf de top van de waterval.

P1160288

Ten noorden van San Gil

Ten noorden van San Gil vind je mooie heuvels en een park, waar je kunt zwemmen op een heel bijzondere plek. Ik vond het park op zich niet bijzonder, maar het zwembad was wel leuk en verkoelend. Ook is hier de plek om te paragliden. Wat ikzelf overigens niet heb gedaan. Het is een heel populaire sport en naar het schijnt wordt je kotsmisselijk als je eenmaal in de lucht hangt. Niet aan mij besteed, maar wel mooi om naar te kijken.

P1160381

P1160441

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s