29 gedachten over “Klik hier om het bericht ‘Het begin van een groot avontuur’ te bekijken.

  1. Pingback: BYE BYE 2015 – HELLO 2016! | BESABINE

  2. Colombia, da’s ook niet naast de deur…
    Toch fijn dat er nog Skype bestaat hΓ©, zo heb je toch nog enig contact.

    Geliked door 1 persoon

  3. Oooh superleuk, geniet van je tijd samen! Echt heel leuk om te lezen hoe je je leven in Colombia voortzet, ik ben al benieuwd naar jullie avonturen πŸ™‚

    Geliked door 1 persoon

  4. Ja , heel spannend voor je ouders.

    Ga er samen maar lekker van genieten,

    Groetjes Peter en Jeannette ui Riel.

    Geliked door 1 persoon

  5. Zijn ze er al? πŸ˜‰ Geniet van elkaar en later heel veel later lezen we graag al jullie avonturen samen gemaakt in dat enge land wat Colombia heet, echt super stoer van jouw ouders!

    X

    Geliked door 1 persoon

  6. Wat super leuk joh dat je ouders jou en je vriend komen opzoeken en nu dus ook van dichtbij mee kunnen maken hoe jullie daar leven! Ben heel benieuwd hoe zij het zullen gaan ervaren! Veel plezier samen!

    Geliked door 1 persoon

  7. Halo Sabine en Jimmy, we wensen jullie een fantastische tijd toe samen met de ouders van Sabine. En inderdaad, je bent nooit ergens te oud voor, ook niet voor heel verre reizen.
    Geniet van de fijne tijd met elkaar.
    groeten van Oom Menno en tante Marianne.

    Geliked door 1 persoon

  8. Hoi Sabine heel veel plezier de komende 4 weken. Wij hebben ze gisterenavond nog even gesproken. Het begon toch wel spannend te worden. Het is ook een hele reis die ze voor de boeg hebben. En wat je opmerking over de leeftijd betreft als je rond de 60 bent dan ben je nog harstikke jong hoor. πŸ™‚ Ze zullen in ieder geval hun ogen uitkijken daar en heel erg blij zijn om jou te zien na 4 maanden! Genieten!

    Geliked door 1 persoon

  9. Wat onwijs leuk en fijn voor je dat je ouders komen, en ook voor hen natuurlijk!
    Geniet ervan, heel veel plezier!

    Geliked door 1 persoon

  10. Wat leuk dat je ouders komen. Ik hoop dat jullie het héél erg fijn met elkaar gaan hebben. Dat is toch wel anders als je zo ver emigreert, mijn ouders komen straks voor de vierde keer in nog geen jaar. En Noorwegen is gewoon net Nederland maar dan met Hele Gevaarlijke Wegen πŸ˜‰ veel minder mensen en hoge bergen. Het is vast voor hen heel fijn om te weten dat hun dochter het naar haar zin heeft en op d’r plek zit waar ze nu woont.

    Wat jij noemt zijn dat ook wel de dingen die ik mis: gewoon met de hele familie even wat eten op een terrasje of effe langs op zondagmiddag als de kinderen vervelend zijn πŸ˜‰ Niet eens zo zeer de mensen zelf. Raar he?

    Heel veel plezier met die ouwe mensen πŸ˜‰

    Geliked door 1 persoon

    • Bedankt! πŸ™‚ Dat is het inderdaad: het is te ver om elke 3 maanden langs te komen. Wat leuk dat jouw ouders gewoon zo regelmatig langskomen! En Noorwegen is nu bepaald geen straf om te bezoeken (ik vind het zeker tot de meest prachtige landen ter wereld behoren) πŸ˜‰ Heel belangrijk voor ouders om te weten dat hun kinderen gelukkig zijn. En misschien vinden die van mij het wel zo leuk dat ze nog een keer willen komen dit jaar :p

      Like

Reacties zijn gesloten.