67 gedachten over “Klik hier om het bericht ‘Kerstgedachte: spread the joy!’ te bekijken.

 1. Pingback: BYE BYE 2015 – HELLO 2016! | BESABINE

  • Ja precies!!! Want daar hebben ze niets aan, aan chocolade ofzo. Net als de portiers, die gebruiken geen luxe producten πŸ™‚

   Like

 2. Wat een prachtig, oprecht artikel! ❀
  Geweldig wat jullie doen/gedaan hebben!
  Fijn om (even) het verschil te maken en mensen blij te maken, vooral kinderen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik krijg hier letterlijk een brok van in de keel, zeg ik in alle oprechtheid en zonder enig sarcasme.
  Het was destijds een grote schok voor mij om te ondervinden dat er in Colombia zo ontzettend veel mensen zijn die inderdaad echt niks, maar dan ook niks hebben. Zoals jij zegt: letterlijk geen cent te makken. En van zo’n minimumloon valt niet rond te komen, ook al werkt men full time. Naar ik begrepen heb, is zo’n salaris slechts een bijdrage aan een gezamenlijk familie-inkomen waarbij men genoodzaakt is om elkaar te helpen. Want een zelfstandig bestaan kun je gewoon niet opbouwen van zo’n inkomentje.

  Geliked door 1 persoon

  • Dabnkje πŸ™‚ Ja klopt, het is ook onbegrijpelijk eigenlijk. Die mensen kunnen echt helemaal niets. Ze zijn wel heel positief altijd moet ik zeggen, ze weten ook niet beter en zijn al blij dat ze ΓΌberhaupt een baan hebben.

   Like

 4. Wat een prachtig gebaar, zo ben ik ook als het kan, er zijn voor elkaar, en eigenlijk niet alleen met kerst, maar elke dag. Gelukkig kan ik er op andere manieren zijn voor anderen, en dat doet ook goed ❀

  Ik vind de pakketten zo mooi ingepakt door jullie!

  X

  Geliked door 1 persoon

 5. Daar word ik stil van… Kerst langs een andere kant bekeken. Schrijnend en toch zo vol… ja, van wat? Ik weet er zo direct geen woord voor. Mooi wat jullie daar doen! Hoedje af!

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat een mooi gebaar Sabine!

  En tegelijkertijd heel confronterend, dat er zo’n klein kindje veel te vroeg overlijdt. Dan weet je ook gelijk weer waar je onderzoek voor doet… Gelukkig kunnen jullie de kinderen tenminste voor even een mooie afleiding bieden.

  Geliked door 1 persoon

 7. wat mooi om te doen en wat triest dat het nodig is. Het lijkt me voor jou ook best zwaar om te leven tussen zulke, vaak, nare gebeurtenissen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja dat is zeker triest eigenlijk… soms is het lastig, maar je went er ook wel aan al klinkt dat een beetje gek. Maar dit soort dingen zijn dan extra fijn om toch iets te kunnen doen aan al die narigheid.

   Like

 8. Wat een prachtig stuk, Sabine! Wat interessant om te lezen en wat mooi dat jullie dit doen. Wat vreselijk trouwens dat er een kindje is overleden, dat lijkt mij erg moeilijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ben ik mee eens! Ik heb sowieso niet veel met cadeautjes krijgen eigenlijk, heb ook geen verlanglijstje ofzo. Jij ook fijne feestdagen!

   Like

Reacties zijn gesloten.